:: Regisseur zkt schrijver Schrijver zkt regisseur

:: Regisseur zkt schrijver Schrijver zkt regisseur

De komende NFTVM avond zal in het teken staan van de relatie tussen scenarioschrijver en regisseur.


Niet alleen zullen nftvm-regisseurs en nftvm-schrijvers werk van zichzelf laten zien. Ook zal er met hen en en de zaal een discussie plaatsvinden over hoe de relatie tussen schrijver en regisseur het meest optimaal gemaakt kan worden. Onder leiding van Edward Koldewijn. Kortom de ultieme avond voor schrijvers en regisseurs om elkaar te ontmoeten!

Dit alles ter inspiratie en voorbereiding op de Jubileum Film die dit jaar met een heleboel leden gemaakt gaat worden om te vieren dat de vereniging (Vereniging van Nieuwe Film- en Televisiemakers) 10 jaar bestaat! Denk mee en laat je horen. Want niet alleen hebben we je daarbij nodig, de vereniging zoekt ook actieve leden voor verschillende werkgroepen, meer informatie op die avond.

Maandag 6 maart, 19:30 uur, het Ketelhuis, Amsterdam

Hopelijk is dit het begin van een langdurige en intensieve band tussen regisseurs en scenarioschrijvers en draagt dit bij aan de emancipatie van het Nederlandse scenario. Want er zijn heel veel goeie regisseurs en er zijn heel veel goeie schrijvers/bedenkers, maar de dialogen zijn vaak om te huilen (ook in komische soaps…).

Een opleiding tot crossmedia scenarist zou ook een uitdaging zijn.

bron:Crossmedialog[/url]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.