Open dag bij het Leiderschapshuis: ‘Ruimte voor bloei’

Open dag bij het Leiderschapshuis: ‘Ruimte voor bloei’

uitnodigingDe lente begint voor mij en nog een stel zeer welwillende mensen op 21 maart aanstaande. Dan vindt de eerste open dag plaats in het Leiderschapshuis in Den Dolder.

Het Leiderschapshuis is een plek waar ziel en zakelijkheid samenkomen. Deze plek is ontstaan vanuit de behoefte om nieuwe vormen van leiderschap te onderzoeken, te ontwikkelen en over te dragen, zodat deze aansluiten bij de behoeften van een innovatieve en duurzame samenleving. De ontwikkeling van innerlijke waarden en ruimte voor persoonlijke groei staan centraal in dit proces. Binnen het netwerk wordt geexperimenteerd met nieuwe methoden, ideeën en technieken. Kennisontwikkeling en kennisoverdracht worden zo versneld. Het Leiderschapshuis is een initiatief van Lieke Thijssen van Changeability.

De tekst op de kersverse LinkedIn groep meldt: “Ideeën & initiatieven in de knop komen naar buiten! Nieuwe energie & inspiratie voor een ieder beschikbaar!

In de ochtend is het Leiderschapshuis open van 10 tot 13 uur voor trainers, coaches en begeleiders van mens & organisatie. Tijdens een serie workshops kun je kennismaken met nieuwe ideeën rondom leiderschap en leiderschapsontwikkeling. Een inspirerende ontmoeting en uitwisseling met vakgenoten. En meteen een mooie gelegenheid het prachtige landgoed en Leiderschapshuis te bekijken.
In de middag is het open huis van 15 tot 18 uur voor directeuren, managers, HR verantwoordelijken, adviseurs die geinteresseerd zijn in nieuwe ideeen over leiderschap en ontwikkeling van mens & organisatie. Na de inleiding door kunstenaar Kortekaas kunnen diverse workshops worden gevolgd en is er gelegenheid tot uitwisseling en kennismaking.”

Zelf zal ik in de middag een workshop geven die gaat over de rol van relaties in het beleid van organisaties. Ik verwoord dat als volgt: “Moet nu iedereen in een organisatie persoonlijk geloven aan sociale media en communities en wat betekent dat voor het beleid, voor de dynamiek en de relaties van een organisatie? Hoe gaan we in de toekomst om met communities? In deze workshop worden nieuwe horizons dichterbij gehaald en ga je vervolgens zelf aan de slag met beleiderschap.”

Ik hoop daar veel bekende gezichten en ook veel nieuwe mensen te ontmoeten.

adres:

Koetshuis, landgoed Ewijckshoeve
Soestdijkerweg 12A
3734MH Den Dolder

2 Replies to “Open dag bij het Leiderschapshuis: ‘Ruimte voor bloei’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.