Crossmedia congres Media City veelbelovend

Crossmedia congres Media City veelbelovend

Op 26 april a.s. laat CMBO, brancheorganisatie voor communicatiemedia, in samenwerking met Amsterdam RAI de praktijk zien van de crossmedia beweging tijdens Media City.

Dit is het eerste nationale congres over crossmedia met aandacht voor de integratie van de verschillende mediavormen. Het programma vult over de volle breedte alle aspecten van het crossmediaal denken, doen en handelen. De diverse sprekers zullen elk vanuit hun eigen achtergrond en discipline de bewegingen in mediakanalen en -processen verduidelijken.

De eerste sprekers zijn Dick van der Graaf (Endemol) en Hans van Grieken (Cap Gemini), waarna een zeker zo interessante lijst met sprekers (KPN, PCM, BNN, Google, TBWA/Tequilla, Hip TV, Adobe) volgt.
’s Middags is er nog een veelbelovende forum discussie onder leiding van Ronnie Overgoor (Pitch tv), waaraan wederom “must-hear” sprekers (Startlog, Organon, Advance, e.a.) zullen deelnemen, waarbij diverse cases besproken en bediscussieerd zullen worden. Tevens een goed moment om dringende vragen te stellen over de crossmedia praktijk.

Bezoekers van het congres krijgen zo concrete handvatten aangereikt om ook in de eigen werkomgeving een weldoordacht mediabeleid te kunnen ontwikkelen.

Het congres richt zich op hen die zich bezighouden met multimediale producties, zoals tv-zenders, productiehuizen, reclamebedrijven, ontwerpers, uitgevers en ontwikkelaars van games en op hun klanten.

Inschrijven kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.