:: Cross Media Cafe 15/02: narrowcasting

:: Cross Media Cafe 15/02: narrowcasting

iMMovator heeft zes Cross Media Cafe’s gepland in 2006. De eerste zal op 15 februari plaatsvinden en heeft als onderwerp ‘TV op lokatie’, ook wel ‘Narrowcasting’ genoemd.

In dit Cross Media Cafe hoort u eerst een aantal korte presentaties; vervolgens is er gelegenheid over het onderwerp in discussie te gaan. Het programma zal lopen van 15.00 tot 18.00 met borrel; verdere details worden via de Immovator Nieuwsbrief en deze site bekend gemaakt.

Deelname aan de Cross Media Cafe’s is gratis. U kunt zich inschrijven via het registratie-formulier.

8 Replies to “:: Cross Media Cafe 15/02: narrowcasting”

  1. Bedoel je de Blogonomics op 27 april in de RAI? Dat lijkt me heel interessant. Ja, dus, als het even kan ben ik daar.

    Dank je voor het compliment inzake mijn cv. Als je op een cv een aantal bekende namen kan zetten, lijkt het al snel indrukwekkend (al is het nog niet de helft… 😉 ). Ik ben er echter van overtuigd dat er heel wat mensen zijn, waaronder studenten, die erg veel in hun mars hebben ook al hebben ze niet zo’n cv. De kunst is denk ik om telkens nieuwe impulsen en een frisse kijk op de zaak te koppelen aan expertise. Wat dat betreft heb jij pas echt een indrukwekkende cv!

  2. Jep Blogonomics op 27 april in de RAI! Ik wil er heen maar entreeprijs valt me tegen. Ik hoop dat Peter via de RAI wat kan regelen. En jij? Jij hebt natuurlijk contact met Krijn S. 😉

    Genoeg over de CV’s 😀 ik zie je iig dinsdag bij M Plaza!

  3. Zo goed ken ik Krijn (nog) niet. Hij is wel iemand met heel veel kennis van zaken, zo iemand wil ik dus best graag beter leren kennen. Is het niet via de Blognomics06 (ruim 200 Euro!) dan maar via een ander evenement. Misschien kunnen jouw studenten iets organiseren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.