Ton Lankreijer naar Stokvis

Ton Lankreijer naar Stokvis

foto: www.hoonhorst.nl/ Volgens een bericht op Callsheet is Ton Lankreijer per 1 april eindredacteur geworden bij bij Rene Stokvis Producties. Hij zal zich gaan bezighouden met de eindredactie van verschillende programma’s en daarnaast betrokken worden bij het ontwikkelen van nieuwe formats. Lankreijer vertrekt bij televisieproducent Eyeworks, waar hij op dit moment eindverantwoordelijk is voor het programma "Schoondochter Gezocht". Hiervoor was hij eindredacteur van de kijkcijferhit "Boer zoekt vrouw".
Rene Stokvis: "Omdat in de tv-markt de kwaliteit en de inhoud van programma’s gelukkig steeds belangrijker worden, ben ik erg blij met de komst van Ton. Hij past erg goed bij de genres die wij produceren. Hij heeft zowel bij de Publieke Omroep als bij Commerci’le zenders bewezen goed te begrijpen wat onze opdrachtgevers willen en hij is een welkome ‘sterspeler’ in ons team van eindredacteuren". We zijn gered, Rene Stokvis handhaaft de kwaliteit van de Nederlandse tv programma’s en tevens de kwaliteit van zijn uitlatingen.
Waarschijnlijk heeft Rene in de eerste vergadering waar Ton bij is gezegd dat hij, Rene Stokvis, hoogstpersoonlijk het achteruitrijden op Zandvoort heeft bedacht. Dat zegt hij immers bij iedere vergadering. Wat mij destijds de uitspraak ontlokte: "Goed Rene, maar laten we het nu over de vooruitgang hebben." Nog een geluk dat Rene Stokvis wel van grapjes houdt. Van zijn eigen grapjes althans.
Een reactie van Bertje op Mediakrant.web-log.nl zet me op het andere been: "Wat een onvoorstelbare vergissing van Stokvis die man aan te stellen. Een enorme luchtbel, verantwoordelijk voor de ondergang van NSE etc. etc. En alles wat goed was, was nu juist niet door Lankreijer bedacht. laat ie maar teruggaan naar het provinciekrantje de Gooi en Eemlander. Als portier dan." Tja, dan denk ik dat ze een match hebben… Ton Lankreijer is al zeventien jaar werkzaam binnen de schrijvende-, radio- en televisiejournalistiek. Ik geef hem desondanks een jaar bij Rene Stokvis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.