marcom top 100

marcom top 100

Ik kreeg een bericht van Marketingfacts. Dat is niet zo vreemd, die krijg ik, op mijn verzoek, wel vaker en daar ben ik blij mee. Laat dat gezegd zijn. Het bericht ging als volgt:

“Zoals aangegeven bij de meest recente update van de Marcom Top 100, hebben we besloten om opnieuw te beginnen met het stemmen voor de weblogs. Dit om te voorkomen dat de slapende stemmers (tot deze maand telden we 519 stemmers) de topposities onbereikbaar maken voor nieuwkomers.

Dus voor alle leden van Marketingfacts, laat ons via het stemformulier weten wat je 5 favoriete weblogs zijn. Ben benieuwd of Frankwatching (247 stemmen), Dutchcowboys (193 stemmen) en Molblog (180 stemmen) opnieuw zoveel stemmers weten te activeren of dat de nieuwe weblogs weten door te dringen tot de top van de lijst!

http://www.marketingfacts.nl/marcom100/stem/
Tot mijn verrassing staat mijn weblog ook in de lijst van genomineerde marcom weblogs van marketingfacts. Misschien heb ik dat zelf ooit gedaan? Hoe dan ook ben ik competitief genoeg om mee te willen dingen naar een plaatsje in die begeerlijke top 100.

Dus volg de link (word een member van Marketingfacts) en stem svp op .commedia (de bovenste op de lijst).

dank je wel.

2 Replies to “marcom top 100”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.