Erfgoed en duurzame ontwikkeling: successen uit het verleden als garantie voor de toekomst

Erfgoed en duurzame ontwikkeling: successen uit het verleden als garantie voor de toekomst

Sinds ik in 2008 als zzp’er aan de slag ging, hield ik me bezig met erfgoed en nieuwe media. Eigenlijk ben ik meer gericht op ideeontwikkeling in het algemeen en naast erfgoed onderwerpen als innovatie, creativiteit, duurzaamheid en C2C in het bijzonder. In de erfgoedsector is al enige tijd een enorme transitie gaande en dat is dermate interessant en dat ik daar graag een bijdrage aan wil leveren. De erfgoedsector combineert een telkens bijzondere inhoud, een sterke verhalencultuur, regionale en ook persoonlijke binding, de wens om van betekenis te zijn aan een sterke publieksgerichtheid. Kortom: mijn tijd besteed ik bijna 100% in de erfgoedsector. getuige hiervan is het weblog van Erfgoed 2.0, een netwerk dat ik in 2007/2008 oprichtte.
Naast een weblog, een actief twitteraccount en een kalme facebook-pagina, hoort daar o.a. een linkedin groep bij met ruim 1650 leden, allemaal professionals! Ik doe daar veel ervaring op, die ook buiten de erfgoedsector van pas kan komen.

Hoewel dat boeiend is en blijft, zal ik op dit weblog vooral over ideeontwikkeling, veranderingen, duurzaamheid, mobiliteit, creativiteit, innovatie schrijven. En vooral veel op zoek zijn naar inspiratie. Wat ik graag met de lezer deel. En aanbevelingen hoor ik al helemaal graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.